
Vores Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok bringer den autentiske smag af Asien ind i dit køkken. Nyd kød, nudler og grøntsager svøbt i en umamirig sauce på tomatpuré, hvidløg og asiatisk woksauce - perfekt, når du har lyst til noget eksotisk og lækkert.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Hvede, Gluten)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
35 g
Tomatpuré
1 stk
Gulerod
200 g
Champignon
½ stk
Porre
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Gemt nudelvand
¼ tsk
Salt til sauce

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver. Hold den hvide og grønne del adskilt.
Hak svampe groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe, den hvide del af porre og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt hakket svine-/kalvekød til stegepanden, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Tilsæt tomatpuré og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt nudelvand, sojasauce, asiatisk woksauce og salt, og rør rundt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Anret wok i dybe tallerkener.
Top med den grønne del af porre.