HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med zucchinisalat & søde kartoffelfritter

Premium

Så blev det endelig lørdag, og tid til at forkæle familien med lækkert kød med fantastiske tilbehør. I aften holder vi fest med perfekt stegt Angus Striploin med søde kartoffelfritter. Et velsmagende og smukt tilbehør er en skøn zucchinisalat med grønne bønner & hasselnødder. Vi topper den dejlige måltid med lækker smørsauce & cremet aioli!

Allergener:nødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

450 g

Sød kartoffel

4 g

Zucchini

20 g

Citron

40 g

Hvide Løjer & Urter

75 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

2 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 g

Grønne bønner

1 stk

Oksebouillon

1 stk

Grovmalet peber

2 spsk

Æble

½ dl

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* (trin 5)

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3518.3884 kJ
Kalorier (kcal)840.915 kcal
Fedt54.7105 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat46.0424 g
Sukker9.6 g
Protein37.9035 g
Salt1.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Hvide Løjer & Urter. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Bring en mellemstor gryde med vand* i kog. Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P], og del på midten. Skræl zucchini til lange, tynde bånd. Skær æble i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Hak hasselnødder groft. Skær citron i både.

3

Tilsæt grønne bønner til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil møre. Hæld vand fra, og stil til side i en stor skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir.

5

Vend zucchini, æble, hasselnødder, citronsaft [2 tsk | 4 tsk] og en smule olivenolie* i skålen med grønne bønner. Steg smør* [2 spsk I 4 spsk], oksebouillon [1/2 pakke, 2P], peber* [1/2 pakke, 2P] og hvidløg i samme pande på middelhøj varme i 1 min. Tilsæt vand* [1/2 dl I 1 dl], og lad simre i 3-4 min, eller indtil halvt reduceret. Tilsæt en klat smør* og kødsaft fra talleken med bøffer, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret bøffer og zucchinisalat på tallerkener. Øs smørsauce over kødet. Server med fritter og aioli.