Skip to main content
Andebryst i hoisinsauce

Andebryst i hoisinsauce

med stegt løg og ingefær- og hvidløgsris

I aften holder vi fest, og vi lokker med en yderst delikat og spændende menu. Sprødt andebryst spiller hovedrollen, og tilberedning og biroller byder på overraskelser. Vi starter med at koge ris, som får en vidunderlig smag af at blive kogt med ingefær og hvidløg. Imens risene koger, steger vi andebryst, som vi topper med en lækker hoisinsauce. Skønne tilbehør er løg, der paneres og derefter steges, chili, forårsløg og stegt hjertesalat!

Tags:
Under 650 kcal
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

30 g

Hoisinsauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 tsk

Ingefær

280 g

Andebryst, sous vide

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

1.5 spsk

Hvedemel (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)1589 kJ
Kalorier (kcal)380 kcal
Fedt1.5 g
Mættet fedt0.3 g
Kulhydrat83.2 g
Sukker10.6 g
Kostfibre6.3 g
Protein13 g
Salt1.7 g
Potassium57.6 mg
Calcium10.2 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tag andebryst ud af køleskabet, og krydr begge sider med et nip salt*. Riv ingefær og riv eller pres hvidløg. Opvarm en klat smør* og en smule olivenolie* i en stor gryde ved middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min, eller indtil velduftende. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl] og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], rør rundt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil ris er blødt. TIP: Fjern ikke låget!

Steg løg
2

Skær løg i tynde skiver. Skil skiverne ad, og kom dem i en skål. Krydr med salt* og peber* og tilsæt hvedemel [1½ spsk | 3 spsk]. Bland så løg er dækket. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, sørg for at hele bunden er dækket. Steg løg i 4-5 min, indtil gyldne og sprøde. Overfør till en tallerken med køkkenrulle, og stil til side. TIP: Hold øje med løg så de ikke bliver brændt på.

Steg andebryst
3

Placer andebryst med skindsiden nedad i en stor, tør stegepande. Steg ved middel varme i 7-9 min, eller indtil skind er gylden og sprødt. TIP: Det hjælper fettet at frigøres. Vend kød og brun i 3 min.

Lav sauce
4

Skær forårsløg i tynde skiver. Del salat på langs. Bland hoisinsauce, honning [1/2 pakke, 2P], vand* [1 dl | 2 dl], og sojasauce [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. Tag færdig andebryst af varme, og overfør til en dyb tallerken. Tilsæt hoisinsauce til stegepanden og rør i 1 min ved middelhøj varme, indtil genomvarm, og stil sen sauce til side i en lille skål.

Steg salat
5

Opvarm en smule olivenolie* ved høj varme i samme stegepande (skyl den først). Steg salat med den skårne side ner i 3-4 min. Tilsæt vand* [1 dl I 1,5 dl] og skru ned til middellav varme. Lad simre i 2-3 min, indtil vandet er absorberet.

Server
6

Skær and i tynde skiver. Anret and og salat på tallerkener. Hæld hoisinsauce på salat og kød, og top kød med stegt løg og chili. Server ingefær- og hvidløgsris ved siden af i små skåle. Pynt kød og ris med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image