Ananasglaseret BBQ-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ananasglaseret BBQ-kylling

Ananasglaseret BBQ-kylling

med krydrede cajunkartofler og ananassalsa

Vi tænker at I nok er en familie som kan lide ananas i maden. Det er der rigeligt af denne aften, hvor vi både laver en frisk ananassalsa med agurk, rødløg og koriander, og laver en glaze med smør og ananasjuice som vi bruger til ovnstegt BBQ-kylling. Vi serverer kylling og salsa med krydrede cajunkartofler og en frisk dip med crème fraiche og lime.

Allergener:
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

½ dåse

Ananasskiver

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til dip

2 spsk

Smør til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3001 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat61 g
Sukker12.7 g
Protein41.6 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav salsa
2

Imens, hæld saft fra ananas i en skål.

Hak ananas og agurk groft.

Hak rødløg og koriander fint.

Bland ananas, agurk, rødløg, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og BBQ-krydderii 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav dip
4

Halver lime.

Bland fraiche, limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav glace
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt smør og ananassaft, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet,

Server
6

Anret kartofler, kylling og ananassalsa på tallerkener.

Top kylling med glace.

Server med dip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image