Skip to main content
Amerikanske tacos med glaseret kalve- og svinekød
Amerikanske tacos med glaseret kalve- og svinekød

Amerikanske tacos med glaseret kalve- og svinekød

med æblesalat og hvidløgsmayonnaise

Disse syndigt gode tacos har amerikanske smage til inspiration. Vi steger kalve-svinekød og glaserer det i 'buffalo sauce', en blanding af sriracha, honning og ketchup, som giver kødet sødme, syre og aromatisk spice. Vi fylder vores tacos med kød, hvidløgsmayo og saftig æblesalat.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Agurk

4 g

Røget paprika

1 stk

Æble

1 stk

Citrusfrugt

20 g

Sriracha

25 g

Honning

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

½ tsk

Salt til kød

1 spsk

Ketchup til kød

1 spsk

Vand til sauce

½ spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)3756 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt45.9 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat84.8 g
Sukker27.4 g
Protein35.9 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Lav æblesalat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak agurk groft.

Halver citrusfrugt.

Bland kålsalat, agurk, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Sænk til lav varme. Tilsæt røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning og ketchup, og rør sammen. Tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsmayonnaise
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise og vand i en lille skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret æblesalat i tortillabrød.

Top med hvidløgsmayonnaise og kød.