Disse syndigt gode tacos har amerikanske smage til inspiration. Vi steger kalve-svinekød og glaserer det i 'buffalo sauce', en blanding af sriracha, honning og ketchup, som giver kødet sødme, syre og aromatisk spice. Vi fylder vores tacos med kød, hvidløgsmayo og saftig æblesalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
150 g
Snittet kålsalat
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Agurk
4 g
Røget paprika
1 stk
Æble
1 stk
Citrusfrugt
20 g
Sriracha
25 g
Honning
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
½ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til kød
1 spsk
Vand til sauce
½ spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak agurk groft.
Halver citrusfrugt.
Bland kålsalat, agurk, et skvæt citrusfrugtsaft, salt og olivenolie i en stor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Sænk til lav varme. Tilsæt røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sriracha, honning og ketchup, og rør sammen. Tag panden af varmen.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, mayonnaise og vand i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret æblesalat i tortillabrød.
Top med hvidløgsmayonnaise og kød.