Skip to main content
Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger
Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger

Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger

med 'loaded' nachos og spicy jalapeno

4.4
(439)

I aften frister vi med helt fantastiske burgers, som vil blive elsket af hele familien. Vi bygger vores burgers med BBQ-marineret pulled pork, syltet jalapeño og en sprød æbleslaw med kål og fraiche. Vidunderligt tilbehør er tortillachips toppet med ost, fraiche, tomat, forårsløg og jalapeño.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

2 stk

Chili

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Æble

1 pakke

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

5 g

Tex-Mex

4 g

Røget paprika

Næringsindhold

Energi (kJ)5261 kJ
Kalorier (kcal)1257 kcal
Fedt64 g
Mættet fedt21.8 g
Kulhydrat122.4 g
Sukker34.6 g
Kostfibre9.8 g
Protein50.3 g
Salt5.2 g
Potassium123 mg
Calcium5.5 mg
Iron0.5 mg

Redskaber

Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Tilbered kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), Tex-Mex og røget paprika i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme. 

Varm tortillachips
2

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med Ay Cajun-ba og revet ost.

Del boller på midten, og placer på risten i ovnen.

Varm i 4-5 min, eller indtil bollerne og tortillachipsene er gennemvarme og osten er smeltet.

Forbered frugt og grønt
3

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Hak tomat fint, og krydr med et nip salt.

Snit forårsløg fint.

Skær jalapeno i tynde skiver.

Lav æbleslaw
4

Bland kålblanding, æble og halvdelen af fraiche i en mellemstor skål.

Krydr med salt og peber, og stil til side.

Lav pulled pork
5

Træk svinekød i strimler med to gafler.

Tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt.

Server
6

Fyld boller med pulled pork og en smule æbleslaw, og drys med jalapeno.

Top tortillachips med resterende fraiche, tomat, forårsløg og resterende jalapeno.

Server med resterende æbleslaw.

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.