Skip to main content
American-style bagt kartoffel
American-style bagt kartoffel

American-style bagt kartoffel

med stegt bacon og sprød kålsalat

4.0
(444)

I aften drømmer vi os væk til Amerika og laver American-style kartofler med cajunkrydderier. Vi topper vores kartofler med stegt bacon, forårsløg og fraiche, og serverer dem med en frisk kålsalat med kålmix, agurk, æble og solsikkekerner.

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Agurk

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

140 g

Bacon, tern

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde spor af: Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Løg

10 g

Solsikkekerner

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)617 kcal
Energi (kJ)2582 kJ
Fedt25.4 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker27.8 g
Kostfibre9.1 g
Protein22.4 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) i kvarte, og prik små huller med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær agurk i tynde, halve skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Hak løg fint.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon og løg i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt BBQ-sauce
4

Tag panden af varmen, og lad køle en smule af. 

Tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen med bacon. 

Tag panden af varmen. 

Bland kålsalat
5

Bland kålblanding, agurk og æble i en stor skål.

Tilsæt fraiche [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret kartofler og kålsalat på tallerkener.

Top kartofler med fraiche [1/2 pakke, 2P], bacon og en smule forårsløg.

Top kålsalat med resterende fraiche, resterende forårsløg og solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image