
Opdag afrikanske smage med vores Afrikansk krydret peanut- og linsegryde. En sand forkælelse for enhver peanutelsker - peanuts krydrer nemlig både saucen, i form af sataysauce, og også persillebulguren, der bliver vendt med saltede, sprøde peanuts.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
390 g
Grønne linser
(Kan indeholde spor af: Gluten)
100 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
4 g
Panamad
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Citrusfrugt
180 ml
Kokosmælk
195 g
Hakkede tomater
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
2.5 dl
Vand til bulgur
½ tsk
Salt til bulgur
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til gryderet
1 dl
Vand til gryderet

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern.
Hæld væde fra linser.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg søde kartofler 1-2 min.

Sænk til middel varme.
Tilsæt Panamad, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, linser, kokosmælk, sataysauce, salt, vand og bouillon, og lad simre i 10-12 min, eller indtil saucen er tyknet og kartoflerne er møre.

Imens, hak persille fint.
Halver citrusfrugt .
Vend persille og peanuts med bulgur i en skål.
Tilsæt et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt til panden med gryderet.

Anret gryderet og bulgur i dybe tallerkener.