Afrikansk krydret peanut- og linsegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Afrikansk krydret peanut- og linsegryde

Afrikansk krydret peanut- og linsegryde

med urtebulgur og sød kartoffel

Opdag afrikanske smage med vores Afrikansk krydret peanut- og linsegryde. En sand forkælelse for enhver peanutelsker - peanuts krydrer nemlig både saucen, i form af sataysauce, og også persillebulguren, der bliver vendt med saltede, sprøde peanuts.

Tags:
Plantebaseret
Hurtig
Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Grønne linser

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

4 g

Panamad

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Lime

180 ml

Kokosmælk

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til bulgur

2.5 dl

Vand til bulgur

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3449 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt33.3 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat102 g
Sukker16.8 g
Protein22.9 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered råvarer
2

Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Hæld væde fra linser.

Steg sød kartoffel
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg søde kartofler 1-2 min.

Lav gryderet
4

Sænk varme til middel.

Tilsæt Panamad, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, linser, kokosmælk, sataysauce, salt, vand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 10-12 min, eller indtil saucen er tyknet og kartoflerne er møre.

Bland bulgur
5

Imens, hak persille fint.

Halver lime.

Vend persille og peanuts med bulgur i en skål.

Tilsæt et skvæt limesaft og et nip salt til panden med gryderet.

Server
6

Anret gryderet og bulgur i dybe tallerkener.