Opdag afrikanske smage med vores Afrikansk krydret peanut- og linsegryde. En sand forkælelse for enhver peanutelsker - peanuts krydrer nemlig både saucen, i form af sataysauce, og også persillebulguren, der bliver vendt med saltede, sprøde peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 g
Grønne linser
(Kan indeholde spor af: Gluten)
100 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
4 g
Panamad
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Lime
180 ml
Kokosmælk
½ g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
2.5 dl
Vand til bulgur
½ tsk
Salt til bulgur
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til sauce
1 dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern.
Hæld væde fra linser.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg søde kartofler 1-2 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt Panamad, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, linser, kokosmælk, sataysauce, salt, vand og grøntsagsbouillon, og lad simre i 10-12 min, eller indtil saucen er tyknet og kartoflerne er møre.
Imens, hak persille fint.
Halver lime.
Vend persille og peanuts med bulgur i en skål.
Tilsæt et skvæt limesaft og et nip salt til panden med gryderet.
Anret gryderet og bulgur i dybe tallerkener.