Skip to main content
Vietnamesisk wrap med hakket svine- og kalvekød
Vietnamesisk wrap med hakket svine- og kalvekød

Vietnamesisk wrap med hakket svine- og kalvekød

med agurk, koriander og mynte

Har du lyst til asiatiske smage? Så spænd sikkerhedsselen og tag med på en smagsrejse til Vietnam! Vi laver nemlig wraps med sojastegt og karamelliseret svine- og kalvekød og sprød, syrlig spidskålssalat med mynte og koriander. Hertil serverer vi spicy fritter med asiatisk mayonnaise som dip.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Æg
Sennep
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Tortillabrød, fuldkorn

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

½ stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 stk

Mynte & koriander

1 stk

Citrusfrugt

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

300 g

Kartofler

1 g

Chiliflager

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja, Sesam)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 tsk

Sukker til kød

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3344 kJ
Kalorier (kcal)799 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat80 g
Sukker17.2 g
Kostfibre15.6 g
Protein39.6 g
Salt6.8 g
Potassium1048.5 mg
Calcium58.1 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, chiliflager og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered salat
2

Skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Overfør agurk, gulerod og spidskål til en stor skål. 

Forbered råvarer
3

Hak mynte og koriander fint.

Halver citrusfrugt.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt sojasauce og sukker, og steg videre i 1-2 min, eller indtil karamelliseret. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland salt, et skvæt citrusfrugtsaft, mynte og koriander i skålen med spidskålssalat.

Server
6

Fyld tortillabrød med kød, en smule asiatisk mayonnaise og spidskålssalat.

Fold enderne ind, og rul til wraps.

Server med fritter, resterende asiatisk mayonnaise og spidskålssalat.