Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Kebab i pitabrød er en klassisk fastfood-ret, som du nemt kan tilberede selv. Her byder vi på en grøn version med krydret veganske strimler, salat, agurk og en lækker hvidløgsyoghurtdressing. Perfekt til frokost, aftensmad eller madpakke!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten)
200 g
Veganske strimler
(Indeholder: Soja Kan indeholde spor af: Æg)
1 stk
Salat
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Panamad
1 stk
Agurk
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg veganske strimler med Panamad, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør, og lad smelte.

Imens, skær agurk i tynde, halve skiver.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Riv hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær toppen af pitabrød, og fyld med veganske strimler, salat, agurk og hvidløgsdressing.