Skip to main content
Vegetariske grillostetacos

Vegetariske grillostetacos

med karamelliserede rødløg og avocadocreme

Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte grillostetacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Oregano, tørret

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Citrusfrugt

200 g

Grillost

(Indeholder: Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Avocado

2 stk

Tomat

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Salat

2 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til guacamole

Næringsindhold

Energi (kJ)4139 kJ
Kalorier (kcal)989 kcal
Fedt59.2 g
Mættet fedt26.9 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker14.6 g
Protein37.4 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær grillost i tynde skiver (2 pr. person).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær tomat i tynde, halve skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Karamelliser rødløg
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Mariner grillost
3

Imens, bland hvidløg, oregano, en smule olivenolie og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend grillost i skålen.

Lav avocadocreme
4

Skær citron i både.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med mayonnaise, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg grillost
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med tomat, salat, rødløg og grillost.

Top med avocadocreme.

Server med resterende citronbåde.