Skip to main content
Vegetarisk grillosteburger
Vegetarisk grillosteburger

Vegetarisk grillosteburger

med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter

Grillost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede kartoffel- og pastinakfritter. Nyd smagen af ​​koriander, lime og rødløg i grillost-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Egg
Gluten
Hvede
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

24 ml

Hvidvinseddike

200 g

Grillost

60 g

Blandet salat

2 stk

Briocheboller

1 stk

Mynte

1 stk

Agurk

500 g

Kartofler

40 g

Aioli

1 stk

Rødløg

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

3 tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)4267 kJ
Kalorier (kcal)1020 kcal
Fedt45 g
Mættet fedt23.7 g
Kulhydrat118.4 g
Sukker28.3 g
Kostfibre9.6 g
Protein38.8 g
Salt5.4 g
Potassium1207.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak agurk og mynte fint.

Skyl salat.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker, hvidvinseddike og vand i en lille gryde.

Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.

Reducer eddike i 5-7 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt agurk og mynte til skålen med rødløg.

Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

Steg grillost
5

Skær grillost i skiver (2 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med aioli.

Fyld med salat, grillost og agurkesalat.

Server med fritter.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image