Skip to main content
Vegetarisk grillosteburger

Vegetarisk grillosteburger

med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter

4.1
(1,3 t)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Grillost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af ​​koriander og rødløg i grillost-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Mynte

1 stk

Løg

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Grillost

(Indeholder: Mælk)

30 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)984 kcal
Energi (kJ)4115 kJ
Fedt44.8 g
Mættet fedt24.7 g
Kulhydrat103.2 g
Sukker25.3 g
Kostfibre5.1 g
Protein39.3 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær agurk i 1 cm tern.

Hak mynte fint.

Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand [1 dl | 2 dl] i en lille gryde.

Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.   

Reducer eddike til halvdelen.

Tilsæt agurk og mynte til skålen med rødløg.

Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

Steg grillost
5

Skær grillost i 2 cm tykke skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side.

Varm boller i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med aioli.

Fyld med salat, grillost og agurkesalat.

Server med fritter.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image