HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Burrito
topBanner
Vegetarisk burrito

Vegetarisk burrito

med stegt plantefars og spicy pico de gallo

Gør hverdagen til en fest med lækre vegetarburritos! Bløde tortillabrød bliver fyldt med saftig plantefars, ris, spinat, fraiche og en fantastisk Pico de Gallo med tomat, rødløg, koriander, jalapeño og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!

Tags:HurtigVegetariskStærk
Allergener:GlutenSojaMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Majs

½ stk

Løg

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeño

1 stk

Lime

160 g

Plantefars

(IndeholderGluten, Soja)

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Tortillabrød

(IndeholderGluten)

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)842 kcal
Energi (kJ)3521 kJ
Fedt25.28 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat112.84 g
Sukker16.4 g
Protein34.06 g
Salt4.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Bring vand [1,5 dl | 3 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris [½ pose, 2P] og salt [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg. TIP: Fjern ikke låget!

2

Hæld væde fra majs. Hak løg [½ stk, 2P] og tomat fint. Skær lime i både. Flæk jalapeño [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt plantefars, halvdelen af løg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, tomatpuré, Tex-Mex og vand [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min. Tag panden af varmen, og tilsæt majs.

4

Bland tomat, koriander, jalapeño, resterende løg, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie og et nip salt og peber i en skål. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Tilsæt ris til panden med pantefars, og vend sammen.

6

Fyld tortillabrød med plantefars, ris, en klat fraiche og pico de gallo, og rul sammen til burritos. Server med limebåde og overskydende fyld.