topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burrito

Vegetarisk burrito

med stegt plantefars og spicy pico de gallo

Gør hverdagen til en fest med lækre vegetarburritos! Bløde tortillabrød bliver fyldt med saftig plantefars, ris, spinat, fraiche og en fantastisk Pico de Gallo med tomat, rødløg, koriander, jalapeño og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

½ stk

Løg

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeno

1 stk

Lime

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)842 kcal
Energi (kJ)3521 kJ
Fedt25.28 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat112.84 g
Sukker16.4 g
Protein34.06 g
Salt4.3 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Bring vand [1,5 dl | 3 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris [½ pose, 2P] og salt [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Hæld væde fra majs. Hak løg [½ stk, 2P] og tomat fint. Skær lime i både. Flæk jalapeño [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt plantefars, halvdelen af løg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, tomatpuré, Tex-Mex og vand [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min. Tag panden af varmen, og tilsæt majs.

Lav pico de gallo
4

Bland tomat, koriander, jalapeño, resterende løg, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie og et nip salt og peber i en skål. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Tilsæt ris til panden med pantefars, og vend sammen.

Server
6

Fyld tortillabrød med plantefars, ris, en klat fraiche og pico de gallo, og rul sammen til burritos. Server med limebåde og overskydende fyld.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image