Skip to main content
Valnøddepaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valnøddepaneret kuller

Valnøddepaneret kuller

med rosmarinkartofler og pæresalat

Kuller er en torskefisk med mild smag og fast kød. I aften panerer vi den med panko og valnødder, og bager den derefter gylden. Samtidig laver vi ovnbagte rosmarinkartofler, en frisk salat med pære og selleri og en cremet sennepsdressing med fraiche.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Celery
Milk
Senf
Tree nuts
Gluten
Hvede
Pesce

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

1 stk

Bladselleri

75 ml

Fraiche

15 g

Sennep

20 g

Valnødder

25 g

Panko

250 g

Kuller

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2592 kJ
Kalorier (kcal)619 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat68.2 g
Sukker12.6 g
Kostfibre7.9 g
Protein39.6 g
Salt2.3 g
Potassium1150 mg

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Lav rosmarinkartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak rosmarin fint.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav pæresalat
2

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Skær selleri i tynde skiver.

Skyl salat.

Bland salat, pære, selleri og et nip salt og peber en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Vend sammen lige inden servering.

Lav sennepsdressing
3

Bland sennep, fraiche, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered panering
4

Hak valnødder fint.

Bland panko, valnødder, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.

Bag fisk
5

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med panering.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rosmarinkartofler, fisk og pæresalat på tallerkener.

Server med sennepsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image