
Tag på en kulinarisk rejse til Indien med vores Tikka masala-krydrede ørred. Denne farverige ret med indiskkrydret ørred, grøntsagsris og mynteyoghurt er en fejring af de rige og forskelligartede smage, der gør det indiske køkken så elsket over hele verden.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Granatæble
15 g
Tikka masala
250 g
Ørred
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Mynte & koriander
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
150 g
Basmatiris
1 stk
Gulerod
½ stk
Porre
75 g
Snittet kålsalat
1 spsk
Smør til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hak gulerod (uskrællet) fint.
Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Steg gulerod, porre og Ginger Ninja i 2-3 min, eller indtil porren er blød.

Tilsæt vand til gryden med grøntsager, og bring i kog.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler!

Imens, dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Placer på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad, pensl med Tikka Masala, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Hak mynte og korander fint hver for sig.
Bland yoghurt, mynte, vand og salt i en lille skål.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten.
Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene.
Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen.
Skyl kerner under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Anret fisk, ris og kålsalat på tallerkener, og top med granatæble og koriander.
Server med mynteyoghurt.