HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliolini Toscana
topBanner
Tagliolini Toscana

Tagliolini Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:sellerimælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

30 g

Basilikum

1 pakke

Panko

(Indeholdergluten)

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Tagliolini

(Indeholderæg, gluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)876.5061 kJ
Kalorier (kcal)209.49 kcal
Fedt1.693 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat36.1522 g
Sukker21.1 g
Protein7.781 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, pastavand og resterende hvidløg, og krydr med et nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend det hele sammen. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.