topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tacobowl

Tacobowl

med kylling, sorte bønner og tomatsalsa

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smag og farver. Udover kylling med tacokrydderier indeholder retten også sorte bønner og en fantastisk lækker peberfrugtsalsa. Vi topper med koriander, limebåde og silkeblød mozzarella .

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

½ pakke

Sorte bønner

1 g

Chiliflager

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Koriander

0.15 dåse

Tomatpuré

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2595 kJ
Fedt9.35 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat76.3 g
Sukker7.7 g
Protein54.83 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Hak tomat fint. Hak peberfrugt fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Vend kylling med en smule olivenolie*, Tex-Mex og et nip salt* i en skål.

Steg kylling
3

Skyl sorte bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt bønner
4

Tilsæt sorte bønner, tomatpuré [1 spsk | 2 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip chiliflager, og steg videre i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Undlad chillien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav tomatsalsa
5

Bland tomat, peberfrugt, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris, kylling og tomatsalsa i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella og resterende koriander. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image