topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tacobowl

Tacobowl

med kylling, bønner & tomatsalsa

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smag og farver. Udover kylling med tacokrydderier indeholder retten også sorte bønner og en fantastisk lækker peberfrugtsalsa. Vi topper med koriander, limebåde og silkeblød mozzarella .

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Strimlet kyllingelårfilet, taco-marineret

½ pakke

Sorte bønner

0.15 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

100 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

0.15 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)477 kcal
Energi (kJ)1995 kJ
Fedt24.85 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat21.61 g
Sukker7.5 g
Protein39.88 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [1,5 spsk | 3 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat og peberfrugt fint. Hak koriander groft. Skær lime i både.

Steg kylling
3

Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt

Tilsæt bønner
4

Tilsæt bønner, tomatpuré [1 spsk | 2 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip chiliflager, og steg i yderligere 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Undlad at bruge chillien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav tomatsalsa
5

Bland tomat, peberfrugt, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris, kylling og tomatsalsa i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella og resterende koriander. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image