En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smag og farver. Udover kylling med tacokrydderier indeholder retten også sorte bønner og en fantastisk lækker peberfrugtsalsa. Vi topper med koriander, limebåde og silkeblød mozzarella .
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Strimlet kyllingelårfilet, taco-marineret
½ pakke
Sorte bønner
0.15 dåse
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
100 g
Basmatiris
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
1 stk
Lime, økologisk
1.5 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
0.15 dl
Vand (trin 4)
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [1,5 spsk | 3 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak tomat og peberfrugt fint. Hak koriander groft. Skær lime i både.
Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt
Tilsæt bønner, tomatpuré [1 spsk | 2 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip chiliflager, og steg i yderligere 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Undlad at bruge chillien, hvis ikke alle er til stærk mad.
Bland tomat, peberfrugt, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Smag til med salt* og peber*.
Anret hvidløgsris, kylling og tomatsalsa i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella og resterende koriander. Server med limebåde.