HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekød I Persillesauce
topBanner
Svinekød i persillesauce

Svinekød i persillesauce

med kogte kartofler og sukkerærtesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Når kødet er stegt, blander vi det med en lækker persillesauce. Vi serverer vores lækre svinekød med kogte kartofler og en vidunderlig sukkerærtsalat med kål.

Tags:Under 650 kcalHurtigLet at lave
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Små kartofler

300 g

Svinekamfilet

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

75 g

Sukkerærter

1 pose

Bredbladet persille

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)638.84 kcal
Energi (kJ)2672.9067 kJ
Fedt34.849 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat43.4576 g
Sukker8 g
Protein39.9835 g
Salt2.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Kom kartofler i en gryde med saltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Skær svinekød i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en tallerken.

3

Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre ved lav varme i 2-3 min, eller indtil tyknet.

4

Tilsæt halvdelen af persille, og krydr med salt* [1/4 tsk | ½ tsk]. Tilsæt svinekød, og vend sammen.

5

Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på midten. Bland snittet salat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Masser med hænderne i 30 sek, eller indtil mør. Vend sukkerærter i skålen.

6

Anret kartofler og svinekød på tallerkener. Øs sauce fra panden over. Drys med persille. Server med sukkerærtesalat.