HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvinekød I Persillesauce
topBanner
Svinekød i persillesauce

Svinekød i persillesauce

med kogte kartofler og sukkerærtesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Når kødet er stegt, blander vi det med en lækker persillesauce. Vi serverer vores lækre svinekød med kogte kartofler og en vidunderlig sukkerærtsalat med kål.

Tags:HurtigLet at laveUnder 650 kcal

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Små kartofler

300 g

Svinekamfilet

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

75 g

Sukkerærter

1 pose

Bredbladet persille

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2672.9067 kJ
Kalorier (kcal)638.84 kcal
Fedt34.849 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat43.4576 g
Sukker8 g
Protein39.9835 g
Salt2.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Kom kartofler i en gryde med saltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Skær svinekød i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en tallerken.

3

Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre ved lav varme i 2-3 min, eller indtil tyknet.

4

Tilsæt halvdelen af persille, og krydr med salt* [1/4 tsk | ½ tsk]. Tilsæt svinekød, og vend sammen.

5

Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på midten. Bland snittet salat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Masser med hænderne i 30 sek, eller indtil mør. Vend sukkerærter i skålen.

6

Anret kartofler og svinekød på tallerkener. Øs sauce fra panden over. Drys med persille. Server med sukkerærtesalat.