
Svinekød i persillesauce
med kogte kartofler og sukkerærtesalat
I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Når kødet er stegt, blander vi det med en lækker persillesauce. Vi serverer vores lækre svinekød med kogte kartofler og en vidunderlig sukkerærtsalat med kål.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
400 g
Små kartofler
300 g
Svinekamfilet
4 g
Hvide Løjer & Urter
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
75 g
Sukkerærter
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Kom kartofler i en gryde med saltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.
Skær svinekød i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en tallerken.
Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre ved lav varme i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt halvdelen af persille, og krydr med salt* [1/4 tsk | ½ tsk]. Tilsæt svinekød, og vend sammen.
Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på midten. Bland snittet salat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Masser med hænderne i 30 sek, eller indtil mør. Vend sukkerærter i skålen.
Anret kartofler og svinekød på tallerkener. Øs sauce fra panden over. Drys med persille. Server med sukkerærtesalat.