Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Svamperisotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svamperisotto

Svamperisotto

med grønne bønner & lagret ost

I dag laver vi en perfekt kogt risotto med lækkert cremede ris, der stadig har en smule bid. Portobellosvampe smager fantastisk i risotto, og grønne bønner giver retten smuk farve. Den lagrede ost sørger for at risottoen bliver ekstra cremet.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

4 g

Grøntsagsbouillon

150 g

Risottoris

40 g

Finrevet ost

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Grønne bønner

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

7 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)348 kcal
Energi (kJ)1458 kJ
Fedt9 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat60.19 g
Sukker0.5 g
Protein5.5 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Fjern ender fra bønner, og skær i 2 cm stykker. Hak persille fint.

Forbered bouillon
2

Bring vand* (se ingrediensliste) i en elkedel eller gryde. Bland kogende vand* og grøntsagsbouillon i en kande.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og løg i 2-3 min. Tilsæt svampe, og steg i yderligere 2-3 min.

Kog risotto
4

Tilsæt ris, og steg i 1-2 min. Tilsæt en grydeske bouillon, og rør rundt. Lad simre indtil risene har absorberet vandet. Tilsæt resterende bouillon, lidt ad gangen, indtil det hele er absorberet (ca. 20-25 min). Tilsæt bønner, når der er 4-5 min tilbage af kogetiden, og rør godt rundt.

Krydr risotto
5

Tilsæt Hvide Løjer & Urter, revet ost, halvdelen af persille og en klat smør*. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener. Top med resterende persille.