Skip to main content
Svamperisotto

Svamperisotto

med grønne bønner & lagret ost

3.9
(375)

I dag laver vi en perfekt kogt risotto med lækkert cremede ris, der stadig har en smule bid. Portobellosvampe smager fantastisk i risotto, og grønne bønner giver retten smuk farve. Den lagrede ost sørger for at risottoen bliver ekstra cremet.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid45 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

4 g

Grøntsagsbouillon

150 g

Risottoris

40 g

Finrevet ost

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Grønne bønner

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

7 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)348 kcal
Energi (kJ)1458 kJ
Fedt9 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat60.2 g
Sukker0.5 g
Kostfibre0.8 g
Protein5.5 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Fjern ender fra bønner, og skær i 2 cm stykker. Hak persille fint.

Forbered bouillon
2

Bring vand* (se ingrediensliste) i en elkedel eller gryde. Bland kogende vand* og grøntsagsbouillon i en kande.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og løg i 2-3 min. Tilsæt svampe, og steg i yderligere 2-3 min.

Kog risotto
4

Tilsæt ris, og steg i 1-2 min. Tilsæt en grydeske bouillon, og rør rundt. Lad simre indtil risene har absorberet vandet. Tilsæt resterende bouillon, lidt ad gangen, indtil det hele er absorberet (ca. 20-25 min). Tilsæt bønner, når der er 4-5 min tilbage af kogetiden, og rør godt rundt.

Krydr risotto
5

Tilsæt Hvide Løjer & Urter, revet ost, halvdelen af persille og en klat smør*. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener. Top med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image