HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvamperisotto
topBanner
Svamperisotto

Svamperisotto

med grønne bønner & lagret ost

I dag laver vi en perfekt kogt risotto med lækkert cremede ris, der stadig har en smule bid. Portobellosvampe smager fantastisk i risotto, og grønne bønner giver retten smuk farve. Den lagrede ost sørger for at risottoen bliver ekstra cremet.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:sellerimælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid45 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Portobello

150 g

Hvidløgsfed

4 g

Løg

1.33 spsk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

7 dl

Risottoris

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Hvide Løjer & Urter

Grønne bønner

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)348.4081 kcal
Energi (kJ)1457.7396 kJ
Fedt9.0018 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat60.19 g
Sukker0.5 g
Protein5.502 g
Salt1.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Fjern ender fra bønner, og skær i 2 cm stykker. Hak persille fint.

2

Bring vand* (se ingrediensliste) i en elkedel eller gryde. Bland kogende vand* og grøntsagsbouillon i en kande.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og løg i 2-3 min. Tilsæt svampe, og steg i yderligere 2-3 min.

4

Tilsæt ris, og steg i 1-2 min. Tilsæt en grydeske bouillon, og rør rundt. Lad simre indtil risene har absorberet vandet. Tilsæt resterende bouillon, lidt ad gangen, indtil det hele er absorberet (ca. 20-25 min). Tilsæt bønner, når der er 4-5 min tilbage af kogetiden, og rør godt rundt.

5

Tilsæt Hvide Løjer & Urter, revet ost, halvdelen af persille og en klat smør*. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret risotto i dybe tallerkener. Top med resterende persille.