Her har vi lavet en opskrift, som vil give dig et fantastisk måltid på under en halv time. Vi steger rejer, løg og wokblanding, og tilsætter derefter hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, sød chilisauce og nudler. Vi topper med peanuts, sesamfrø og forårsløg, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder: Krebsdyr)
80 g
Sød chilisauce
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
200 g
Wokblanding
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
1 g
Chiliflager
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
1 stk
Løg
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og wokblanding i 3-4 min, eller indtil næsten møre. Steg rejer med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil gennemstegte. Tilsæt hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, chiliflager, sød chilisauce og nudler, vend sammen, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med peanuts, sesamfrø og forårsløg.