
Der er ikke noget bedre end wokmad, når det skal gå hurtigt! Her laver du en smagfuld udonnudel-rejewok på uden 15 min, og den er fuld af grøntsager og aromatiske smage fra sød chilisauce, ananas og sojasauce.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Forårsløg
113.5 g
Ananasskiver
40 g
Sød chilisauce
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til grøntsager
1 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 1 min, eller indtil varme. Løsn dem fra hinanen med en spatel, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Snit forårsløg fint.
Hæld væde fra ananas, og hak groft.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg spidskål, gulerod og ananas i 2-3 min.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Tilsæt nudler, sød chilisauce, olivenolie, sojasauce, salt og hvidvinseddike, og steg videre i 2-3 min.
Vend rejer i nudlerne.

Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.