Stegt svineschnitzel i skalotteløgsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt svineschnitzel i skalotteløgsauce

Stegt svineschnitzel i skalotteløgsauce

med pastinakmos og radisesalat

Kød, kartofler, sauce og salat, det har I sikkert spist mange gange. Vores variant frister dog med spændende twists. Vi steger svineschnitzel med hvidløgskrydderier, og topper det derefter med en fantastisk sauce med skalotteløg og hvidløg. Kartoflerne koger vi med pastinak, og så laver vi en cremet mos. Aftenens salat er en frisk radisesalat med rucola.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Pastinak

75 g

Radiser

40 g

Rucola

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Skalotteløg

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Smør (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2709 kJ
Kalorier (kcal)648 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt12.2 g
Kulhydrat63.5 g
Sukker10.5 g
Protein38.5 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. 

Lav pastinakmos
2

Kog kartofler og pastinak i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Lav radisesalat
3

Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Skær skalotteløg og radiser i tynde skiver.

Skyl rucola.

Bland rucola, radiser, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød med Hvide Løjer & Urter og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og dæk til.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Smelt smør [2 spsk I 4 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Steg skalotteløg og hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand [1 dl | 2 dl], kyllingebouillon og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Skær svinekød i tynde skiver.

TIP: Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med kød til saucen.

Server
6

Anret svinekød, pastinakmos og radisesalat på tallerkener.

Top svinkød med sauce. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image