
Vi steger kylling sprød og gylden, og topper den derefter med en fantastisk sauce med hvidløg, soltørrede tomater, crème fraiche og bouillon. Vi serverer vores kylling med krydrede kartoffelbåde, og en frisk salat med granatæble.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
25 g
Soltørrede tomater
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Basilikum
280 g
Kyllingebryst
½ stk
Granatæble
60 g
Blandet salat
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skyl blandet salat.
Hak soltørrede tomater og basilikum fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.
Steg hvidløg og soltørrede tomater i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, crème fraiche, basilikum, bouillon og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Bland salat, granatæble, salt og olivenolie i en stor skål.
Skær kylling i skiver.

Anret kartofler, salat, kylling og sauce på tallerkener.