HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStærk Kyllingewok
topBanner
Stærk kyllingewok

Stærk kyllingewok

med mættende fuldkornsnudler og spejlet æg (OBS! Æg medfølger ikke)

Vi håber I er sultne, for vi skal nemlig tilberede en dejlig, stærk kyllingewok med grøntsager, som bliver ekstra fyldig ved at blandes med mættende fuldkornsnudler. Vi topper vores dejlige wok med spejlæg, og giver retten et ekstra twist ved at drysse den med forårsløg og chili!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensesamsojasulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingebryst, strimler

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Chili

1 stk

Forårsløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

200 g

Wokblanding

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

200 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3172.0159 kJ
Kalorier (kcal)758.13 kcal
Fedt15.9176 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat83.4986 g
Sukker18.2 g
Protein61.323 g
Salt5.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Overfør til en tallerken, og krydr med et nip salt* og peber*.

2

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skær rødløg i 2 cm både. Pres eller hak hvidløg fint. Sænk til middel varme, tilsæt wokblanding, rødløg, hvidløg, asiatisk woksauce, sojasauce og et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min.

4

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil møre. Gem en smule nudelvand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra.

5

Tilsæt nudler og nudelvand til stegepanden, og vend sammen i 1 min.

6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med forårsløg og chiliTIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.