Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:
Vegetarisk
Mad i fad
Allergener:
Milk
Egg
Senf
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

½ pakke

Fraiche

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

550 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

30 g

Panko

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)761.8 kcal
Energi (kJ)3187.6 kJ
Fedt41.5 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker21.8 g
Kostfibre11.8 g
Protein17.3 g
Salt1.7 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend i skålen med blomkål.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Lav salat
5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.