topBanner
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:VegetariskMad i fad
Allergener:mælkægsennepglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

60 g

Blandet salat

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

550 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3188 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt41 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat77 g
Sukker22 g
Protein17 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

2

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend i skålen med blomkål.

3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.