Skip to main content
Sprød blomkål
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

4.2
(409)

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:
Nem
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

275 g

Blomkål

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2687 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt27.7 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker19.1 g
Kostfibre9.1 g
Protein15.2 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend i skålen med blomkål.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Lav salat
5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.