HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Blomkål
topBanner
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

550 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

Blandet salat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3187.5596 kJ
Kalorier (kcal)761.845 kcal
Fedt41.605 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat76.85 g
Sukker22 g
Protein17.325 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

2

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend i skålen med blomkål.

3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.