
Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, og nyd den himmelsk gode smag. Den forfriskende salat gør denne til en perfekt afbalanceret ret.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
60 g
Blandet salat
4 g
Panamad
500 g
Kartofler
275 g
Blomkål
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Skær blomkål i små buketter. Vend blomkål med mayonnaise i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend i skålen med blomkål.

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.