Her byder vi på masser af skønne råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde sesamfritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
450 g
Sød kartoffel
275 g
Blomkål
½ stk
Lime
25 g
Srirachamayonnaise
25 g
Panko
10 g
Sesamfrø
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
150 g
Snittet kålsalat
50 g
Sort sesammayonnaise
1 stk
Forårsløg
½ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Ketchup (step 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i 1 cm fritter.
Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 1 cm buketter.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], ketchup [1/2 spsk I 1 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.
Tilsæt panko, og vend med blomkål.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir, og drys med overskydende panering.
Fordel fritter på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie, drys med halvdelen af sesamfrø, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil blomkålen er sprød og kartoflerne er møre.
Imens, bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P], limesaft og resterende sesamfrø i en lille skål.
Snit forårsløg fint.
Bland snittet kålsalat, forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise lige inden servering.
Anret kålsalat, fritter og pankoblomkål på tallerkener.
Top blomkål med en smule sesamsauce.
Server med resterende sesammayonnaise og sesamsauce.