Skip to main content
Spicy ingefærnudler og peanutcrunch
Spicy ingefærnudler og peanutcrunch

Spicy ingefærnudler og peanutcrunch

med stegte svampe og kogt broccoli

Umami betyder velsmagende på japansk, og er – sammen med surt, sødt, salt og bittert – en af de fem grundsmage. I aften laver vi umamikrydrede svampe og broccoli med mienudler. Det vendes i en peanutcrunch-sauce på ingefær, hvidløg, sriracha, sataysauce, hvidvinseddike og peanuts. Vi topper med forårsløg, sesamfrø, chili og cashewnødder, og så er din fantastiske nudelret klar til at slupres.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Mere grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede
Nøtter
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Chili

10 g

Sriracha

50 g

Sataysauce

(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

200 g

Champignon

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup til sauce

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

1 dl

Gemt nudelvand

Næringsindhold

Energi (kJ)2511 kJ
Kalorier (kcal)600 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat71.9 g
Sukker14.3 g
Protein24.5 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Lav peanutcrunch-sauce
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak peanuts groft.

Bland ingefærpasta, hvidløg, sriracha, sojasauce, sataysauce, ketchup, hvidvinseddike og peanuts i en mellemstor skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær svampe i tynde skiver.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg svampe
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med salt i 3-4 min, eller indtil brunet.

Kog broccoli og nudler
4

Imens, kog broccoli og nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Tilsæt broccoli og nudler
5

Vend nudler, broccoli, peanutcrunch-sauce og nudelvand i stegepanden med svampe.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis nudlerne virker tørre.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg, sesamfrø, chili og cashewnødder.