topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rød thaikarry-udonsuppe

Rød thaikarry-udonsuppe

med østershatte og pak choi

Med vores varmende kokosmælksuppe med udonnudler, grøntsager og rød karry fremtryller du en autentisk thailandsk madoplevelse hjemme i dit eget køkken. Perfekt når du har lyst til en fyldig suppe forkælet med smagene fra det thailandske køkken.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

75 g

Grønne bønner

1 stk

Lime

100 g

Østershatte

30 g

Rød karrypasta

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 ml

Kokosmælk

4 g

Ga-Laksa

220 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til svampe

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1.5 dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2243 kJ
Kalorier (kcal)536 kcal
Fedt31.9 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat48.3 g
Sukker10.2 g
Protein15.5 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag svampe
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel østershatte på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi og peanuts groft.

Skær ender af grønne bønner, og halver.

Halver lime.

Steg karrypasta
3

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg hvidløg, Ga-Laksa, karrypasta og chiliflager i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav suppe
4

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, vand, sukker og salt, og dæk til med låg.

Bring i kog, og sænk derefter til middellav varme, og lad simre i 4-6 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt grøntsager og nudler
5

Tilsæt grønne bønner, pak choi og nudler, og kog i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tag gryden af varmen, og tilsæt et stort skvæt limesaft og et nip peber.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med svampe.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image