Skip to main content
Rød thaikarry-udonsuppe

Rød thaikarry-udonsuppe

med østershatte og pak choi

4.3
(474)

Med vores varmende kokosmælksuppe med udonnudler, grøntsager og rød karry fremtryller du en autentisk thailandsk madoplevelse hjemme i dit eget køkken. Perfekt når du har lyst til en fyldig suppe forkælet med smagene fra det thailandske køkken.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

75 g

Grønne bønner

1 stk

Lime

100 g

Østershatte

30 g

Rød karrypasta

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

180 ml

Kokosmælk

4 g

Ga-Laksa

220 g

Udonnudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til svampe

½ spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til suppe

1 tsk

Sukker til suppe

¼ tsk

Salt til suppe

Næringsindhold

Energi (kJ)2007 kJ
Kalorier (kcal)480 kcal
Fedt24.8 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat48.8 g
Sukker9.7 g
Kostfibre8.2 g
Protein15.1 g
Kolesterol0.3 mg
Salt6.1 g
Potassium586.5 mg
Calcium86.6 mg
Iron1.2 mg

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag svampe
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel østershatte på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi og peanuts groft.

Skær ender af grønne bønner, og halver.

Halver lime.

Steg karrypasta
3

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg hvidløg, Ga-Laksa, karrypasta og chiliflager i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav suppe
4

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, vand, sukker og salt, dæk til med låg, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, og lad simre i 4-6 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt grøntsager og nudler
5

Tilsæt grønne bønner, pak choi og nudler, og kog i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tag gryden af varmen, og tilsæt et stort skvæt limesaft og et nip peber.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med svampe.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image