Skip to main content
Rød thaikarry-udonsuppe

Rød thaikarry-udonsuppe

med østershatte og pak choi

4.3
(474)

Med vores varmende kokosmælksuppe med udonnudler, grøntsager og rød karry fremtryller du en autentisk thailandsk madoplevelse hjemme i dit eget køkken. Perfekt når du har lyst til en fyldig suppe forkælet med smagene fra det thailandske køkken.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

75 g

Grønne bønner

1 stk

Citrusfrugt

100 g

Østershatte

30 g

Rød karrypasta

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

180 ml

Kokosmælk

4 g

Ga-Laksa

220 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til svampe

½ spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til suppe

1 tsk

Sukker til suppe

¼ tsk

Salt til suppe

Næringsindhold

Energi (kJ)2227 kJ
Kalorier (kcal)532 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat49.6 g
Sukker10 g
Kostfibre9 g
Protein17.5 g
Kolesterol0.6 mg
Salt5.7 g
Potassium687.4 mg
Calcium103.7 mg
Iron1.6 mg

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag svampe
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel østershatte på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi og peanuts groft.

Skær ender af grønne bønner, og halver.

Halver citrusfrugt.

Steg karrypasta
3

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg hvidløg, Ga-Laksa, karrypasta og chiliflager i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav suppe
4

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, vand, sukker og salt, dæk til med låg, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, og lad simre i 4-6 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt grøntsager og nudler
5

Tilsæt grønne bønner, pak choi og nudler, og kog i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tag gryden af varmen, og tilsæt et stort skvæt citrusfrugtsaft og et nip peber.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med svampe.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image