HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSoja Og Ingefærglaseret Svinemørbrad
topBanner
Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad

Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad

med sød kartoffelmos og ovnbagte gulerødder

Mør svinemørbrad får fantastisk smag, når den først brunes, derefter ovnbages til perfektion, og til sidst serveres med en soja-ingefærglaze. Svinemørbraden får selskab i ovnen af ​​gulerødder, som derefter blandes til en farverig og innovativ kartoffelmos sammen med spinat og fraiche.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:glutensojasennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

1 stk

Gulerod, lilla

450 g

Sød kartoffel

250 g

Svinemørbrad

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholdersennep)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

30 g

Spinat

1 pose

Kørvel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)446.9375 kcal
Energi (kJ)1869.9865 kJ
Fedt10.5988 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat51.1865 g
Sukker11.7 g
Protein35.159 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerødder (uskrællet) i 1 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt*, og steg på hver side i 1-2 min, eller indtil brunet.

2

Placer svinemørbrad på en bageplade med bagepapir, og fordel gulerødder ved siden af. Dryp gulerødder med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 12-13 min. Overfør svinemørbrad til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. 

3

Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Pisk vand* [1 dl | 2 dl] og hvedemel* [½ spsk | 1 spsk] sammen til en jævning i en lille skål. Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt sojasauce, honnings- og ingefærdressing [½ pakke, 2P] og jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

5

Hæld vand fra kartofler, og tilsæt fraiche [3 spsk | 6 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Vend spinat med bagte gulerødder lige inden servering. Skær bøffer i tynde skiver. TIP: Tilsæt en klat smør til mosen.

6

Anret kartoffelmos og bøffer på tallerkener. Øs soja-ingefærglaze over bøfferne. Drys med kørvel.