Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad

Soja- og ingefærglaseret svinemørbrad

med sød kartoffelmos og ovnbagte gulerødder

Mør svinemørbrad får fantastisk smag, når den først brunes, derefter ovnbages til perfektion, og til sidst serveres med en soja-ingefærglaze. Svinemørbraden får selskab i ovnen af ​​gulerødder, som derefter blandes til en farverig og innovativ kartoffelmos sammen med spinat og fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Gulerod

450 g

Sød kartoffel

250 g

Svinemørbrad

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Kørvel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)447 kcal
Energi (kJ)1870 kJ
Fedt10.6 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat51.19 g
Sukker11.7 g
Protein35.16 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerødder (uskrællet) i 1 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt*, og steg på hver side i 1-2 min, eller indtil brunet.

Bag kød og gulerod
2

Placer svinemørbrad på en bageplade med bagepapir, og fordel gulerødder ved siden af. Dryp gulerødder med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 12-13 min. Overfør svinemørbrad til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. 

Kog kartofler
3

Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Lav soja-ingefærglaze
4

Pisk vand* [1 dl | 2 dl] og hvedemel* [½ spsk | 1 spsk] sammen til en jævning i en lille skål. Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt sojasauce, honnings- og ingefærdressing [½ pakke, 2P] og jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Lav kartoffelmos
5

Hæld vand fra kartofler, og tilsæt fraiche [3 spsk | 6 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Vend spinat med bagte gulerødder lige inden servering. Skær bøffer i tynde skiver. TIP: Tilsæt en klat smør til mosen.

Server
6

Anret kartoffelmos og bøffer på tallerkener. Øs soja-ingefærglaze over bøfferne. Drys med kørvel.