Sød chiliglaserede fisketacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chiliglaserede fisketacos

Sød chiliglaserede fisketacos

med syrlig pak choi og syltede rødløg

Er i en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på tacos med ørred glaseret i sød chilisauce. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, chiliglaseret ørred, syltet rødløg, salat med pak choi, æble og gulerod, og krydret mayonnaise.

Tags:
Stærk
Hurtig
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

1 stk

Pak choi

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

½ g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

20 g

Sød chilisauce

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4093 kJ
Kalorier (kcal)978 kcal
Fedt53.7 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat88.1 g
Sukker23.3 g
Protein37.8 g
Salt7.4 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver lime.

Bland limesaft sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Lav salat
2

Hak pak choi groft.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Kom pak choi, æble og gulerod i en mellemstor skål.

Vend olivenolie og salt i skålen lige inden servering.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken, og fjern skind.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Glaser fisk
4

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt vand, sojasauce, sød chilisauce og chiliflager, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tag panden af varmen, og tilsæt fisk. Adskil fisk til flager med en palet, og vend sammen med sauce.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Varm tortillabrød
5

Imens, bland Hello Sunrise og mayonnaise i en lille skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, fisk og rødløg.

Server med mayonnaise.