Er i en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på tacos med ørred glaseret i sød chilisauce. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, chiliglaseret ørred, syltet rødløg, salat med pak choi, æble og gulerod, og krydret mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
250 g
Ørred
(Indeholder Fisk)
1 stk
Pak choi
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
½ g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
20 g
Sød chilisauce
1 stk
Æble
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Halver lime.
Bland limesaft sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Hak pak choi groft.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Kom pak choi, æble og gulerod i en mellemstor skål.
Vend olivenolie og salt i skålen lige inden servering.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken, og fjern skind.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt vand, sojasauce, sød chilisauce og chiliflager, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tag panden af varmen, og tilsæt fisk. Adskil fisk til flager med en palet, og vend sammen med sauce.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, bland Hello Sunrise og mayonnaise i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med salat, fisk og rødløg.
Server med mayonnaise.