Smørstegt salviekylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Smørstegt salviekylling

Smørstegt salviekylling

med kogte kartofler & broccoli

Kylling, kartofler og broccoli! Tre ingredienser, der elskes af de fleste! I aften giver vi dem spændende selskab. Kyllingen steges med smør og salvie. Vi koger kartoflerne med gulerod og krydrer med dild. Vi steger broccoli med hvidløg. Vi topper med fraiche, og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

250 g

Broccoli

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

2 stk

Gulerod

1 pose

Salvie

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

2 spsk

Smør (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)583 kcal
Energi (kJ)2438 kJ
Fedt19.11 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat56.15 g
Sukker13.6 g
Protein45.44 g
Salt0.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en elkedel med vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i 3 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. Kom kogende vand* og et nip salt* i en stor gryde, og kog kartofler og gulerod i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og læg låg på for at holde på varmen.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Skær kylling i 3 cm skiver, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], salvie og et nip salt* og peber*, og steg videre i 1-2 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær broccoli i 2 cm buketter, og skær stilken i 1 cm stave. Hak dild fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Overfør kylling og salvie til en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli og hvidløg med et nip salt* og peber* i 2-3 min. TIP: Hæld et skvæt vand i panden for at fremskynde tilberedningen.

Tilsæt smør & dild
5

Tilsæt en klat smør*, dild og et nip salt* til gryden med kartofler og gulerod, og vend sammen. 

Server
6

Anret kartofler og gulerod på tallerkener. Top med kylling, broccoli og en klat fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image