Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rissoles

Rissoles

med hvidløgsris, pak choi og ponzusauce

Lad hele familien være med og lave mad i aften, vi skal nemlig lave masser af lækkerier! Ingefærrissoles får sin karakteristiske smag fra vores færdige krydderiblanding Ginger Ninja. Vi laver silkeblødt, cremet hvidløgsris, som vi blander med rå gulerødder og forårsløg. Vi steger pak choi med chili, og mikser en sensationel hoisin-og ponzusauce sammen! Så er maden færdig!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Forårsløg

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

30 g

Hoisinsauce

1 g

Chiliflager

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)617 kcal
Energi (kJ)2582 kJ
Fedt15.76 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat84.73 g
Sukker10.9 g
Protein35.77 g
Salt5.4 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet

Form rissoles
2

Bland hakket oksekød, Ginger Ninja, mælk* [2 spsk | 4 spsk], panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Form fars til risolles (3 pr. person), og tryk flade (ca. 2 cm). Stil til side på en tallerken.

Steg rissoles
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rissoles i 5-6 min på hver side, indtil gennemstegte. Stil til side på en tallerken med sølvpapir for at holde på varmen. Snit forårsløg fint, riv gulerod (uskrællet) groft, og skær pak choi i 3 cm stykker. TIP: Rissoles er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg pak choi
4

Opvarm en smule olivenolie* i stegepanden (tør af først) på middelhøj varme. Tilsæt pak choi og chiliflager, og steg i 4-5 min, eller indtil blød. Krydr med et nip salt* og peber*.

Bland ponzusauce
5

Bland hoisinsauce og ponzudressing i en lille skål. Vend gulerod og forårsløg med færdigkogt ris.

Server
6

Anret grøntsagsris, rissoles og pak choi på tallerkener. Dryp med ponzusauce.