topBanner
Ravioli

Ravioli

med ricotta, pesto & ovnbagte grøntsager

At lave en rigtig god ravioli sauce er slet ikke svært; på kun 25 minutter sammensætter du denne smagsoplevelse ved hjælp af enkle teknikker og kun 9 ingredienser. Start med at give grøntsagerne din fulde opmærksomhed og koncentrer dens smag i ovnen. Kog en lækker velsmagende sauce på ricotta, hvidløg og pesto, der passer perfekt til ravioli, spinat og grøntsager. Fremhæv smagene yderligere med salt og peber, og voila, foran dig har du en pastaret, der vil gøre dig rigtig glad.

Tags:VegetariskUnder 600 kcal
Allergener:mælksulfitteræggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

60 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdermælk, æg, gluten)

1 stk

Rødløg

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

1 pose

Spinat

1 stk

Tomat

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

75 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2186 kJ
Kalorier (kcal)523 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat49 g
Sukker11 g
Protein22 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær peberfrugt i strimler.

Skær rødløg i både.

Skær tomat i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak spinat groft.

3

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [0,75 dl, 2 pers. | 1,5 dl, 4 pers.].

Si vand fra. Hæld ravioli tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

4

Bland ricotta, pesto og hvidløg i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Tilsæt pastavand. Rør rundt.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Opvarm sauce under omrøring.

Tilsæt ravioli, grøntsager og spinat (gem lidt til anretning). Vend sammen.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ravioli i dybe tallerkener.

Top med resterende spinat.