topBanner
Ramen med flæskesteg

Ramen med flæskesteg

Slurp dig gennem den smagfulde suppe med miso, grønne godter og lækre flæskestegsrester. 48% af os har rester fra juleveteranen, og denne Ramen pifter resterne op og får stegen til endnu engang at danse på tungen.

Tags:Jul

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
Energi (kJ)0 kJ
Kalorier (kcal)0 kcal
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Kog æggene i 7 min. og køl dem af i koldt vand.

2

Kog nudlerne som anvist på pakken.

3

Varm bouillonen (enten grøntsags eller hønse) op sammen med soya, eddike og miso paste i et par minutter.

4

Kom nudlerne i en skål. Anret de forskellige grøntsager samt skiver af flæskestegen ovenpå.

5

Hæld den varme suppe i skålen og læg et halvt æg på toppen.