Nyd en lækker ragu lavet af oksekødsstrimler og grøntsager til middag. Her mødes salthed fra bøfstrimler og kødbouillon med velsmagende ingredienser som bagte grøntsager, tomater, hvidløg og oregano i en lækker gryderet. En klat ricotta giver spændende kontrast, og sammen med farfalle er raguen klar til at serveres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
1 pakke
Farfalle
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
200 g
Oksekødsstrimler
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Oregano, tørret
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Oksebouillon
4 g
Hvide Løjer & Urter
50 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
½ stk
Zucchini
2 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.
Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage.
Steg oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på begge sider.
Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og bagte grøntsager, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.
Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Top med en klat ricotta.