HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRagu
topBanner
Ragu

Ragu

med oksekødsstrimler, farfalle & ricotta

Nyd en lækker ragu lavet af oksekødsstrimler og grøntsager til middag. Her mødes salthed fra bøfstrimler og kødbouillon med velsmagende ingredienser som bagte grøntsager, tomater, hvidløg og oregano i en lækker gryderet. En klat ricotta giver spændende kontrast, og sammen med farfalle er raguen klar til at serveres.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

270 g

Farfalle

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Oksekødsstrimler

1 g

Hvidløgsfed

1 pakke

Oregano

4 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Oksebouillon

50 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Ricotta

(Indeholdermælk)

1 stk

Zucchini

Gulerod

Rødløg

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2848.2788 kJ
Kalorier (kcal)680.7549 kcal
Fedt5.933 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat124.5136 g
Sukker26.9 g
Protein25.738 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. Skær rødløg i 2 cm både.

2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.

3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

4

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage. 

Steg oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på begge sider.

5

Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og bagte grøntsager, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Top med en klat ricotta.