topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ragu

Ragu

med oksekødsstrimler, farfalle & ricotta

Nyd en lækker ragu lavet af oksekødsstrimler og grøntsager til middag. Her mødes salthed fra bøfstrimler og kødbouillon med velsmagende ingredienser som bagte grøntsager, tomater, hvidløg og oregano i en lækker gryderet. En klat ricotta giver spændende kontrast, og sammen med farfalle er raguen klar til at serveres.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 pakke

Farfalle

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

200 g

Oksekødsstrimler

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Oregano, tørret

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Oksebouillon

4 g

Hvide Løjer & Urter

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

½ stk

Zucchini

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)681 kcal
Energi (kJ)2848 kJ
Fedt5.93 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat124.51 g
Sukker26.9 g
Protein25.74 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. Skær rødløg i 2 cm både.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

Steg oksekød
4

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage. 

Steg oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på begge sider.

Lav ragu
5

Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og bagte grøntsager, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Top med en klat ricotta.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image