HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPasta Alla Norma
topBanner
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

med radisesalat & ricotta

Pasta alla Norma er en klassisk italiensk pastaret, der oprindeligt blev skabt i Catania, der ligger i Sicilien. Her får du en fyldig ret med casarecce, en pasta som er en rigtig saucetyv! Den vidunderlige sauce har aubergine og tomater som hovedingredienser, og får ekstra god smag af hvidløg og basilikum. Skønne tilbehør er en sprød radisesalat og cremet ricottaost.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:sulfitterægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

7.5 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Casarecce

(Indeholderæg, gluten)

1 stk

Aubergine

2 stk

Løg

1 pose

Hvidløgsfed

60 g

Basilikum

62.5 g

Blandet salat

1 pakke

Radiser

1 g

Hakkede tomater

100 g

Chiliflager

¼ tsk

Ricotta

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)190.7125 kcal
Energi (kJ)797.9411 kJ
Fedt5.9414 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat18.5341 g
Sukker15.6 g
Protein9.7154 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær aubergine i 2 cm tern. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg aubergine med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 6-8 min.

3

Skær radiser [1/2 pose, 2P] i tynde skiver. Bland salat, radiser, balsamico [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

4

Tilsæt løg og hvidløg til panden, og steg i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, basilikum (gem lidt til anretning) og et nip chiliflager, og steg i 4-5 min, eller indtil saucen er let reduceret. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis du ikke er til stærk mad. 

5

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Gem lidt pastavand, og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. Tilsæt pasta og pastavand [2 spsk | 4 spsk] til den færdige sauce, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ricotta. Drys med resterende basilikum. Server med radisesalat.