Pasta alla Norma
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

med radisesalat & ricotta

Pasta alla Norma er en klassisk italiensk pastaret, der oprindeligt blev skabt i Catania, der ligger i Sicilien. Her får du en fyldig ret med casarecce, en pasta som er en rigtig saucetyv! Den vidunderlige sauce har aubergine og tomater som hovedingredienser, og får ekstra god smag af hvidløg og basilikum. Skønne tilbehør er en sprød radisesalat og cremet ricottaost.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

7.5 ml

Balsamico

250 g

Casarecce

1 stk

Aubergine

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

60 g

Blandet salat

62.5 g

Radiser

1 pakke

Hakkede tomater

1 g

Chiliflager

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)191 kcal
Energi (kJ)798 kJ
Fedt5.94 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat18.53 g
Sukker15.6 g
Protein9.72 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær aubergine i 2 cm tern. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Steg aubergine
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg aubergine med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 6-8 min.

Lav radisesalat
3

Skær radiser [1/2 pose, 2P] i tynde skiver. Bland salat, radiser, balsamico [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

Lav sauce
4

Tilsæt løg og hvidløg til panden, og steg i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, basilikum (gem lidt til anretning) og et nip chiliflager, og steg i 4-5 min, eller indtil saucen er let reduceret. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis du ikke er til stærk mad. 

Kog pasta
5

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Gem lidt pastavand, og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. Tilsæt pasta og pastavand [2 spsk | 4 spsk] til den færdige sauce, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ricotta. Drys med resterende basilikum. Server med radisesalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image