
Vi panerer kuller i panko og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger vores kuller gylden, og samtidigt laver vi sprøde sesamfritter. Spændende tilbehør er en frisk soja-spinatsalat med sojasauce og rødkål og spicy asiatisk mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Sennep, Sesam, Soja)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Vend fritter med sesamfrø på bagepladen.

Imens, bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], og et nip salt og peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Brug 2 stegepander til 4P, eller steg ad omgange.

Imens, skyl spinat.
Pisk sojasauce [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] sammen i en stor skål.
Vend spinat og rødkål i skålen.

Anret fisk, fritter og spinatsalat på tallerkener.
Server med asiatisk mayonnaise.