Skip to main content
Pandestegte krebinetter

Pandestegte krebinetter

med dildkartofler og persillesovs

4.0
(136)

Krebinetter er virkelig skøn hverdagsmad, som samtidig er nemt og hurtigt at lave. I aften krydrer vi vores sprøde krebinetter med hvidløg og topper dem med en cremet persillesovs. Skønt tilbehør er dildkartofler med smør og en saftig æblesalat med gulerod og spinat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3663 kJ
Kalorier (kcal)875 kcal
Fedt49.5 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat68.7 g
Sukker17 g
Kostfibre6.8 g
Protein38.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6 g
Calcium0.4 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler i 3 cm tern.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Hak dild fint.

Vend kartofler med smør [1 spsk I 2 spsk], dild, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i gryden, og stil til side med låg på. 

Lav krebinetter
2

Kom panko i en dyb tallerken. 

Bland hakket svine-/kalvekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp, Hvide Løjer & Urter, salt [½ tsk | 1 tsk] og peber i en stor skål. 

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Vend bøffer i panko, og overfør til en tallerken.

Lav æblesalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skyl spinat.

Bland æble, gulerod, spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

 

Steg krebinetter
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg krebinetter i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Krebinetterne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Lav persillesovs
5

Imens, hak persille fint. 

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], persille og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret krebinetter, kartofler, æblesalat og persillesovs på tallerkener.