Pandestegt cajunkrydret ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt cajunkrydret ørred

Pandestegt cajunkrydret ørred

med sød kartoffelmos og tomat-agurkesalat

I aften kommer du at imponere familien med den smukkeste tallerken med et væld af flotte farver. Vi steger ørred sprød og gylden. Samtidig laver vi sød kartoffelmos med hvidløg i flot orange. Vi laver også en frisk rød og grøn salat med tomat, agurk og koriander. Vi server herlighederne med cremet mayonnaise, som får en flot ferskenfarve af at blandes med røget paprika.

Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

250 g

Ørred

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

2 g

Røget paprika

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

100 g

Romainesalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2801 kJ
Kalorier (kcal)669 kcal
Fedt38.3 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat48.4 g
Sukker8.8 g
Protein31.6 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Forbered sød kartoffelmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak tomat, agurk og koriander fint.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Skær lime i både.

Lav salat
3

Bland limesaft, olivenolie, salt, salat, tomat, agurk og koriander i en mellemstor skål.

Bland mayonnaise, røget paprika og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav sød kartoffelmos
5

Tilsæt mælk, salt og et nip peber til gryden med kartofler. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Server
6

Anret kartoffelmos, fisk og salat på tallerkener.

Server med paprikamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image