HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOksekødsstrimler
topBanner
Oksekødsstrimler

Oksekødsstrimler

med sataysauce, pak choi & jasminris

Forkæl familien med denne fantastisk gode, enkle og hurtigt tilberedte opskrift på oksekødsstrimler, som får ekstra lækker smag af at blive stegt med sojasauce. Server sammen med sprøde og smukke grøntsager, pak choi, peberfrugt, rødløg og gulerod. Vi blander også en delikat sataysauce sammen, og serverer med ris til som suger de velsmagende saucer op.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:fiskglutenjordnøddersoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Oksekødsstrimler

50 g

Jasminris

25 ml

Sataysauce

(Indeholderfisk, gluten, jordnødder, soja)

3 dl

Rødløg

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Gulerod

Pak choi

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1130.726 kJ
Kalorier (kcal)270.25 kcal
Fedt0.225 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat60.85 g
Sukker0.3 g
Protein6.45 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og kog på lav varme under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær peberfrugt i strimler.Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak pak choi groft (hak nogle blade fint til anretning).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt, rødløg og gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør grøntsager til en skål med låg for at holde på varmen.

4

Bland sataysauce, vand* [2 spsk, 2 pers. | 3 spsk, 4 pers.] og halvdelen af sojasauce i en skål, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg oksekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Kom grøntsager og resterende sojasauce i stegepanden, og krydr med et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med oksekød og grøntsager. Dryp med sataysauce. Drys med hakket pak choi.