Oksekødsstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oksekødsstrimler

Oksekødsstrimler

med sataysauce, pak choi & jasminris

Forkæl familien med denne fantastisk gode, enkle og hurtigt tilberedte opskrift på oksekødsstrimler, som får ekstra lækker smag af at blive stegt med sojasauce. Server sammen med sprøde og smukke grøntsager, pak choi, peberfrugt, rødløg og gulerod. Vi blander også en delikat sataysauce sammen, og serverer med ris til som suger de velsmagende saucer op.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Oksekødsstrimler

150 g

Jasminris

50 g

Sataysauce

1 stk

Rødløg

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Gulerod

200 g

Pak choi

½ stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)270 kcal
Energi (kJ)1131 kJ
Fedt0.2 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat60.9 g
Sukker0.3 g
Protein6.5 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og kog på lav varme under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i strimler.Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak pak choi groft (hak nogle blade fint til anretning).

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt, rødløg og gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør grøntsager til en skål med låg for at holde på varmen.

Bland sataysauce
4

Bland sataysauce, vand* [2 spsk, 2 pers. | 3 spsk, 4 pers.] og halvdelen af sojasauce i en skål, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*.

Steg oksekød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg oksekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Kom grøntsager og resterende sojasauce i stegepanden, og krydr med et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med oksekød og grøntsager. Dryp med sataysauce. Drys med hakket pak choi.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image