Skip to main content
Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl
Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

Nem koreansk 'bulgogi'-plantefarsbowl

med frisk pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Sesamzaad
Egg
Senf
Soja
Gluten
Hvede
Gerste
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

10 g

Sriracha

½ g

Chiliflager

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

50 g

Asiatisk mayonnaise

25 ml

Sojasauce

180 g

Plantefars

60 g

BBQ-sauce

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulerod, Julienne

½ stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til salat

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

2 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3328 kJ
Kalorier (kcal)795 kcal
Fedt35.3 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat88.2 g
Sukker19.2 g
Kostfibre10.4 g
Protein26.2 g
Salt7.2 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Lav salat
2

Imens, hak pak choi groft.

Skær lime i både.

Hak skalotteløg groft.

Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt, olivenolie, chiliflager, sukker og et stort skvæt limesaft i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og skalotteløg i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha, ketchup og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris i skåle.

Top med plantefars og pak choi.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image