topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild kokoskarry

Mild kokoskarry

med grønne linser og frisk koriander

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Nødder
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)

10 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3350 kJ
Kalorier (kcal)801 kcal
Fedt36.7 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat94.2 g
Sukker12.1 g
Protein19.8 g
Salt7.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær og hvidløg fint. 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær tomat i 2 cm tern.  

Skyl linser under koldt vand i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og tomat i 3-4 min.

Lav kokoskarry
4

Tilsæt ingefær, hvidløg, Ginger Ninja og karrypasta, og steg videre i 1 min. 

Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. 

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Hak cashewnødder groft.

Server
6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener.

Top med yoghurt og koriander.

Drys med cashewnødder.