Skip to main content
Middelhavsinspireret chorizo​​tærte med kyllingestrimler
Middelhavsinspireret chorizo​​tærte med kyllingestrimler

Middelhavsinspireret chorizo​​tærte med kyllingestrimler

med peberfrugt-tomatfyld og blandet salat

Madtærten har fundet vej til vores køkkener her i HelloFresh! Og vi glæder os til, at du også skal smage den! Vi har gjort det let for dig at lave tærte med vores færdigelavede tærtedej, som her fyldes med en lækker tomatsauce med peberfrugt, og toppes med chorizo og revet ost. Nyd din duftende, lune tærte med en frisk salat tilsmagt med sennep og olivenolie.

Allergener:
Hvede
Æg
Gluten
Mælk
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tærtedej

(Indeholder: Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

1 stk

Løg

195 g

Hakkede tomater

60 g

Blandet salat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

60 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

½ stk

Agurk

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4860 kJ
Kalorier (kcal)1162 kcal
Fedt70.4 g
Mættet fedt28.4 g
Kulhydrat67 g
Sukker16.5 g
Kostfibre8.7 g
Protein63.3 g
Salt5.6 g
Potassium587.6 mg
Calcium57.1 mg
Iron1.7 mg

Fremgangsmåde

Forbered tærtedej
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag tærtedej ud af køleskabet 30 min før tilberedning.

Rul tærtedej med bagepapiret ud i et ildfast fad med bagepapir, og prik huller i dejen med en gaffel.

Fold dejen 2 cm ind over sig selv hele vejen rundt, så der dannes en skorpe, og forbag i 5-6 min.

TIP: Forbag tærtedejen, så den færdige tærtebund holder sig sprød og lækker.

Forbered grøntsager og kylling
2

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Skyl blandet salat.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav fyld
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg løg, hvidløg og peberfrugt i 1-2 min.

Tilsæt hakkede tomater, Mamas Favorit, vand, salt, sukker og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.

VIGTIGT: I denne opskrift kan der indgå halve mængder af nogle ingredienser - dobbelttjek før du går i gang!

Bag tærte
4

Overfør sauce til tærtedej, og drys med chorizo og cheddar/gouda.

Bag tærte i ovnen i 15-20 min, eller indtil chorizoen er gylden og osten er smeltet.

Lav salat
5

Imens, bland blandet salat, agurk, sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Skær tærte i stykker, og anret på tallerkener.

Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image