
Madtærten har fundet vej til vores køkkener her i HelloFresh! Og vi glæder os til, at du også skal smage den! Vi har gjort det let for dig at lave tærte med vores færdigelavede tærtedej, som her fyldes med en lækker tomatsauce med peberfrugt, og toppes med chorizo og revet ost. Nyd din duftende, lune tærte med en frisk salat tilsmagt med sennep og olivenolie.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Tærtedej
(Indeholder: Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Løg
195 g
Hakkede tomater
60 g
Blandet salat
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
60 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
15 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
½ stk
Agurk
300 g
Kyllingebryststrimler
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag tærtedej ud af køleskabet 30 min før tilberedning.
Rul tærtedej med bagepapiret ud i et ildfast fad med bagepapir, og prik huller i dejen med en gaffel.
Fold dejen 2 cm ind over sig selv hele vejen rundt, så der dannes en skorpe, og forbag i 5-6 min.
TIP: Forbag tærtedejen, så den færdige tærtebund holder sig sprød og lækker.

Imens, hak løg og hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Skyl blandet salat.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, hvidløg og peberfrugt i 1-2 min.
Tilsæt hakkede tomater, Mamas Favorit, vand, salt, sukker og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.
VIGTIGT: I denne opskrift kan der indgå halve mængder af nogle ingredienser - dobbelttjek før du går i gang!

Overfør sauce til tærtedej, og drys med chorizo og cheddar/gouda.
Bag tærte i ovnen i 15-20 min, eller indtil chorizoen er gylden og osten er smeltet.

Imens, bland blandet salat, agurk, sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Skær tærte i stykker, og anret på tallerkener.
Server med salat.