I aften går den kulinariske rejse til Mexico, og I kan se frem til snart at kunne nyde en stor tallerken med en masse gode ting. Hvad med krydret oksekød, sprøde tortillachips, salat, tomater med rødløg og lime, og en spicy cajunmayonnaise?
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket oksekød
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Egg, Senf)
5 g
Tex-Mex
½ stk
Lime
1 stk
Salat
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)
4 g
Panamad
2 spsk
Olivenolie (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bland Panamad, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt i en stor skål.
Skær tortillabrød i 2 cm stykker.
Vend tortillabrød i skålen, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak rødløg fint.
Skær tomat i 2 cm tern.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med Tex-Mex, halvdelen af Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod, og rør rundt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, bag tortillabrød i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Hak hjertesalat groft.
TIP: Tortillabrødene bliver sprødere, når de køler af.
Bland mayonnaise, et skvæt limesaft, resterende Ay Cajun-ba, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip peber i en lille skål.
Anret salat, oksekød, tomatsalat og tortillabrød i dybe tallerkener.
Top oksekød med cajunmayonnaise.