topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk laksebowl

Mexicansk laksebowl

med frisk majssalat og mild fraiche

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Må vi friste med et lynhurtigt måltid, som alligevel er yderst velsmagende og indbydende? Vi steger laks med olivenolie, røget paprika og smør. Samtidig laver vi cajunris med Tex-Mex-krydderier. Vi når også at bikse en frisk majssalat sammen med forårsløg, tomat, koriander og lime. Og så topper vi herlighederne med chiliflager til de modige.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

½ stk

Lime

5 g

Tex-Mex

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 dåse

Majs

1 stk

Forårsløg

½ g

Chiliflager

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3287 kJ
Kalorier (kcal)786 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker10 g
Protein35.1 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris, Ay Cajun-ba, Tex-Mex og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min.

Tag gryden af varmen.

Steg laks
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk] og røget paprika, når der er 2 min tilbage af stegetiden. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav majssalat
3

Imens, hak tomat groft.

Snit forårsløg fint.

Hæld væde fra majs.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Riv koriander groft.

Bland majs, forårsløg, tomat, koriander, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Server
4

Anret ris og majssalat i dybe tallerkener, og top med laks og fraiche. 

Drys med chiliflager [½ pakke, 2P].

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image