Mexicansk 'enchilada'-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk 'enchilada'-kylling

Mexicansk 'enchilada'-kylling

med ostetoppede fritter og spinatsalat

I aften går den kulinariske rejse til Mexico, og vi frister med sprødstegt, paneret kylling med mexicanske krydderier. Vi server vores kylling med ostetoppede fritter, en smuk spinatsalat med gulerod og frisk tomat, og aromatisk cajundressing på fraiche.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulerod

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3328 kJ
Kalorier (kcal)795 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat85.5 g
Sukker11.5 g
Protein55.5 g
Salt6.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav cajundressing
2

Imens, bland fraiche, Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav spinatsalat
5

Imens, skyl spinat.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak tomat fint.

Bland gulerod, spinat, tomat, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Drys færdige kartofler med finrevet ost, og lad smelte.

Server
6

Anret kylling, fritter og spinatsalat på tallerkener.

Server med cajundressing.