I aften går den kulinariske rejse til Mexico, og vi frister med sprødstegt, paneret kylling med mexicanske krydderier. Vi server vores kylling med ostetoppede fritter, en smuk spinatsalat med gulerod og frisk tomat, og aromatisk cajundressing på fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Tomat
30 g
Spinat
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulerod
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, bland fraiche, Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hak tomat fint.
Bland gulerod, spinat, tomat, salt og olivenolie i en mellemstor skål.
Drys færdige kartofler med finrevet ost, og lad smelte.
Anret kylling, fritter og spinatsalat på tallerkener.
Server med cajundressing.