Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Disse skønne pizzaer laver du lynhurtigt som en dejlig snak, eller en let aftensmad. Vi drysser pitabrød med revet ost, og bager dem gyldne. Derefter topper vi dem med prosciutto og frisk rucola, og serverer dem med en fyldig valnøddepesto med ost og basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Prosciutto
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 pose
Basilikum
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
40 g
Rucola
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
4 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på et bagepapir på risten i ovnen, drys med halvdelen af revet ost, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Imens, hak valnødder og basilikum fint.
Bland valnødder, basilikum, resterende ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Anret pitabrød på tallerkener, og top med rucola og prosciutto.
Dryp med pesto på pitabrød.