HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingewok
topBanner
Kyllingewok

Kyllingewok

med broccoli og nudler

I denne kyllingewok samles mange ingredienser, der sammen danner en fantastisk smagskombination. Vi starter med at stege kyllingestrimler sprøde, og så steger vi rødløg, broccoli, peberfrugt og hvidløg. Derefter blander vi kylling og grøntsager med nudler, peanutbutter, sojasauce, chilisauce og lime. Lyder det godt? Vi tør næsten love at du ikke bliver skuffet!

Tags:HurtigLet at lave
Allergener:glutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingebryst, strimler

½ stk

Rødløg

125 g

Broccoli

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime, økologisk

40 g

Sød chilisauce

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Peanutbutter

(Indeholderjordnødder)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)636.105 kcal
Energi (kJ)2661.4631 kJ
Fedt8.691 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat80.5186 g
Sukker22.1 g
Protein53.1005 g
Salt2.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

2

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 1 cm både. Skær broccoli [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg broccoli, peberfrugt, rødløg, hvidløg og et nip salt* og peber* i 7-8 min. Bland peanutbutter, sojasauce, sød chilisauce, et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Tilsæt nudler til stegepanden, og dryp med en smule olivenolie*.

5

Tilsæt kylling, nudelvand og peanutsauce til stegepanden, og rør rundt i 1 min, eller indtil opvarmet. TIP: Klip nudler over med en saks, hvis det er svært at blande sammen.

6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Drys med limeskal. Server med resterende limebåde.